Pikantní bílé a červená fazole s mletým hovězím masem a tortillou

Suroviny pro 4 osoby:

Způsob přípravy

Cibuli, česnek a feferonku osmahneme na rozehřátém oleji ve velkém hrnci. Po asi 5 minutách přidáme mleté maso, koření, osolíme mořskou solí a vše dusíme 15 minut. Po této době přidáme vývar, rajčata a kečup, promícháme a dusíme, dokud omáčka nezhoustne. Následně přidáme fazole, vše dochutíme a přivedeme k varu.

Na rozehřátou pánev uložíme tortilly, posypeme strouhaným sýrem Čedar, čerstvě rozdrceným pepřem, přikryjeme druhou tortillou a potom smažíme z každé strany několik minut. Po usmažení ji nakrájíme na trojúhelníky a podáváme jako přílohu k dušenému hovězímu masu s fazolemi společně se zakysanou smetanou.