Kategorie:
-
Druh jídla:
Drůbež
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Smažení
Kuřecí plátky Gurmán v pivním těstíčku
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 lžíce Gurmán Avokádo
- 2 vejce
- olej
- 6 lžic hladké mouky
- l světlého piva
- 600 g kuřecích stehenních řízků
Způsob přípravy
Kuřecí stehenní řízky naklepeme paličkou a každý rozkrojíme na tři menší kousky. Okořeníme přípravkem Gurmán. Z vajec, piva a mouky připravíme hladké těstíčko, ve kterém obalíme kuřecí maso a na horkém oleji smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s malými bramboráčky a zelným salátem s křenem.