Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Vaření
Vepřový guláš s cizrnou
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 lžičky Pepř černý mletý Avokádo
- 3 lžičky Guláš maďarský Avokádo
- 4 stroužky česneku, nakrájeného na plátky
- 3 cibule nakrájené na kostičky
- 1 svazek petrželky
- olej
- sůl dle chuti
- 100 g na kostky nakrájené slaniny
- 750 ml vývaru
- 500 g vepřové kýty nakrájené na kostky
- 100 g klobásy nakrájené na plátky
- 200 g sterilované cizrny
Způsob přípravy
Maso a slaninu okořeníme směsí na guláš a osmahneme na oleji. Přidáme cibuli, česnek a klobásu, zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme doměkka. Nakonec přidáme cizrnu a petrželku, opepříme, případně dosolíme.