Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Bezmasá a zeleninová jídla
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Bez vaření
Salát s granátovým jablkem
Suroviny
- 1 lžička Provensálské bylinky Avokádo
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 1 lžička olivového oleje
- 50 g sýru feta
- 1 pomeranč
- čerstvé máty
- červená cibule
- Pepř barevný Mlýnek Avokádo
- 20 g vlašských ořechů
- 1 granátové jablko
Způsob přípravy
Granátky z jablka vyklepneme a promyjeme vodou. Dáme do mísy a trošku posolíme. Do mísy přidáme na kostičky nakrájený sýr feta, pomeranč nakrájený na půlměsíčky, posypeme lžící Provensálských bylinek, zakápneme olejem, promícháme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibule a vlašské ořechy, opepříme. Znovu jemně promícháme. Servírujeme zakápnuté olivovým olejem.