Hovězí s olivami

Kategorie:

Druh jídla: Mletá masa
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Vaření

Suroviny pro 4 osoby:

  • Pepř černý mletý Avokádo
  • 3 lžíce směsi Mletá masa Avokádo
  • olej
  • 250 ml hovězího vývaru
  • 4 stroužky česneku nakrájené na plátky
  • 500 g mletého hovězího masa
  • 2 nakrájené cibule
  • 200 ml rajčat pelati (loupaných v plechovce)
  • 1 červená paprika nakrájená na kostičky
  • 1 lžíce kaparů
  • 1 lžíce černých oliv

Způsob přípravy

 Maso smícháme s přípravkem Mletá masa.

Osmažíme cibuli a česnek, přidáme maso a smažíme. Podlijeme vývarem, přidáme rajčata, papriku a dusíme pod pokličkou až maso bude hotové. Nakonec přidáme kapary a olivy, dochutíme pepřem.

Maso podáváme s kysanou smetanou a tortillou.