Salát s řapíkatým celerem a hruškou

Kategorie:

Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Bez vaření

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 špetka Pepř černý mletý Avokádo
  • 1 špetka Bylinková sůl Avokádo
  • šťáva z ½ citrónu
  • 1 svazek čerstvé pažitky
  • 1 lžičky Kurkuma Avokádo
  • 3 řapíky celeru
  • 4 nakládané hrušky, z plechovky
  • 4 lžíce smetanového jogurtu
  • 2 lžíce vlašských ořechů

Způsob přípravy

Celer nakrájíme na kolečka, hrušky na větší kostky, pažitku nasekáme. Všechno dáme do mísy, přidáme jogurt, citrónovou šťávu a koření. Všechno promícháme. Těsně před podáváním posypeme salát vlašskými ořechy.