Mexická gulášová polévka

Kategorie:

Druh jídla: Polévky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Vaření

Suroviny pro 4 osoby

  • 1 lžičky Chilli mleté Avokádo
  • 1 lžička Paprika sladká mletá Avokádo
  • 1 lžička Guláš Avokádo
  • 2 kusy cibule
  • olej
  • 3 stroužky česneku
  • sůl dle chuti
  • 600 g hovězího masa
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 1 plechovka kukuřice
  • 1 plechovka červených fazolí

Způsob přípravy

Maso a cibuli nakrájíme na kostky, česnek na plátky. V kastrolu osmahneme na oleji maso, pak cibuli a česnek, přidáme protlak a koření. Přilijeme vývar. Všechno dusíme až maso bude měkké, nakonec přidáme kukuřici a fazole a dochutíme. Ještě chvilku vše vaříme. Podáváme s lžící zakysané smetany a čerstvě nasekanou petrželkou.