Vepřové závitky s omeletou

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Pečení

Suroviny pro 4 osoby

  • 1 lžičky Nové koření mleté Avokádo
  • 1 lžička Paprika sladká mletá Avokádo
  • Pepř černý mletý Avokádo
  • Bylinková sůl Avokádo
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 500 g vepřové panenky
  • 2 vaječné omelety

Způsob přípravy

Obě panenky nakrojíme podélně, ale ne úplně do konce. Jemně naklepeme na plátek cca 0,5 cm tlustý. Maso potřeme hořčici a posypeme kořením. Na každou panenku dáme omeletu, stočíme a zabalíme do potravinářské fólie vhodné k pečení. Pak obě panenky zabalíme do alobalu a pečeme cca 30 minut při teplotě 170 °C. Servírovat můžeme teplé i studené.