Vepřový guláš s cizrnou

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Vaření

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 lžičky Pepř černý mletý Avokádo
  • 3 lžičky Guláš maďarský Avokádo
  • 4 stroužky česneku, nakrájeného na plátky
  • 3 cibule nakrájené na kostičky
  • 1 svazek petrželky
  • olej
  • sůl dle chuti
  • 100 g na kostky nakrájené slaniny
  • 750 ml vývaru
  • 500 g vepřové kýty nakrájené na kostky
  • 100 g klobásy nakrájené na plátky
  • 200 g sterilované cizrny

Způsob přípravy

Maso a slaninu okořeníme směsí na guláš a osmahneme na oleji. Přidáme cibuli, česnek a klobásu, zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme doměkka. Nakonec přidáme cizrnu a petrželku, opepříme, případně dosolíme.