Smažené soba nudle se svíčkovou

Kategorie:

Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Smažení

Suroviny pro 4 osoby:

  • Chilli mleté Avokádo
  • Pepř černý mletý Avokádo
  • Zázvor mletý Avokádo
  • Roštěnky Avokádo
  • Mořská sůl Mlýnek Avokádo
  • 3 kusy barevné papriky (červená, zelená a žlutá)
  • 300 g hovězí svíčkové
  • 2 kusy čínského zelí pak-choi
  • 200 g japonských soba nudlí
  • sezamový olej
  • čerstvý koriandr
  • sezamové semínka

Způsob přípravy

Svíčkovou umyjeme a nakrájíme na menší proužky. Maso obalíme ve směsi Roštěnky Avokádo. Papriky omejeme, očistíme od semínek a nakrájíme na tenké proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenské proužky. Těstoviny připravíme podle návodu na obale. Ve woku rozpálíme olej. Přidáme maso, orestujeme a přidáme papriky, cibuli a zelí a zamícháme. Přidáme nudle, dochutíme zázvorem, pepřem a solí a zamícháme, necháme prohřát. Podáváme v misce posypané čerstvým koriandrem, a sezamovými semínky.