Salát s granátovým jablkem
Suroviny
-
1 lžička Provensálské bylinky Avokádo
-
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
-
1 lžička olivového oleje
-
50 g sýru feta
-
1 pomeranč
-
čerstvé máty
-
červená cibule
-
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
-
20 g vlašských ořechů
-
1 granátové jablko
Způsob přípravy
Granátky z jablka vyklepneme a promyjeme vodou. Dáme do mísy a trošku posolíme. Do mísy přidáme na kostičky nakrájený sýr feta, pomeranč nakrájený na půlměsíčky, posypeme lžící Provensálských bylinek, zakápneme olejem, promícháme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibule a vlašské ořechy, opepříme. Znovu jemně promícháme. Servírujeme zakápnuté olivovým olejem.