Grilované steaky z hovězí svíčkové

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • Pepř barevný celý Avokádo
  • Mořská sůl Mlýnek Avokádo
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 1 balení Steak Avokádo
  • 4 stroužků česneku
  • 4 steaky z hovězí svíčkové (po 200 g)
  • 1 lžíce Rozmarýn Avokádo

Způsob přípravy

Nejprve si připravíme marinádu. Nadrobno nasekaný stoužek česneku smícháme s lžičkou namletého barevného pepře a sušeným rozmarýnem a olivovým olejem a důkladně promíchejte. Steaky opláchneme, osušíme a potřeme mariádou, na každý položíme snítku rozmarýnu. A marinujeme v chladničce 12 hodin. Hodinu před grilováním maso vyndáme a necháme vydýchat. Grilujeme po obou stranách 6-8 minut. Hotové maso zabalíme do alobalu a necháme 10 minut stát. Podábáme s grilovanou zeleninou a oblíbeným dipem.