Roládky z grilovaného lilku se sýrem feta

Kategorie:

Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • Mořská sůl Mlýnek Avokádo
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 120 g sýru feta
  • 2 lilky
  • 1 lžíce bílého jogurtu
  • 2 sušená rajčata
  • Pepř barevný Mlýnek Avokádo
  • 2 lžíce zelených oliv
  • 1 lžíce Grilovaná zelenina
  • čerstvá bazalka

Způsob přípravy

Lilky podélně nařežeme na tenké plátky. Každý plátek pokapeme olivovým olejeme a posypeme kořením Grilovaná zelenina. Grilujeme 2-3 minuty z každé strany. Plátky položíme bokem, aby změkly. V míse rozmícháme jogurt s fetou, opepřípme. Přidáme najemno nasekané olivy a sušená rajčata a promícháme. Každý plátek namažeme jogurtovým sýrem, posypeme čerstvou bazalkou a zavineme do roládky.