Grilované medailonky se salátem ze špenátu

Kategorie:

Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • Mořská sůl Mlýnek Avokádo
  • 650 g hovězí svíčkové
  • 1 lžíce Pepř barevný Mlýnek Avokádo
  • 2 lžíce Hořčice Delikates Avokádo
  • 3 lžíce přepuštěného másla

Salát

  • 1 Salátová zálivka Italská Avokádo
  • 10 cherry rajčat
  • 1 červené cibule
  • 200 g omytého čerstvého špenátu

Způsob přípravy

Maso rozdělíme na 8 kusů, protřeme hořčicí a posypeme čerstvě namletým pepřem. Takto připravené medailonky potřeme přepuštěným máslem a prudce grilujeme.

Ve velké misce promícháme umytý špenát, rozpůlená rajčata a nakrájenou cibuli. Zálivku připravíme podle návodu na obale a promícháme se zeleninou. 

Grilované hovězí medailovky podáváme se salátem a opečenou bagetkou.