SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY

Kategorie:

Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • 1 balení směsi Grilovací s bylinkami Avokádo
  • sůl podle chuti
  • 150 gramů parmazánu
  • 100 gramů másla
  • 800 gramů brambor
  • Pepř barevný Mlýnek Avokádo
  • 3 lžíce Hořčice Francouzská Avokádo
  • 400 gramů filet ze pstruha lososovitého
  • hrst pažitky
  • 200 gramů drobných listových salátů

Způsob přípravy

Rybu okořeňte grilovacím kořením s bylinkami.Připravte si vařené brambory - můžou být teplé nebo studené. Dejte je do mísy, přidejte kousky grilované ryby, listové saláty, sýr, hořčici a pažitku. Zalijte rozpuštěným, lehce prochladlým máslem. Podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a ihned podávejte.