KRKOVICE NA GRILU SE ZELNÝM KOPROVÝM SALÁTEM

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • Pepř černý mletý Avokádo
  • 100 gramů bílého jogurtu
  • 2 lžičky soli
  • 4 plátky vepřové krkovičky
  • 4 jarní cibulky
  • 100 gramů majonézy
  • Marináda Pivní medová
  • 300 gramů čerstvého bílého zelí
  • 100 gramů bulvového celeru
  • 3 hrsti kopru
  • 2 lžíce bílého vinného octa

Způsob přípravy

Marinovanou krkovici připravte na grilu. Zelí nasekejte najemno, přidejte nakrájenou cibuli, najemno nastrouhaný celer, nasekaný kopr. Promíchejte s majonézou a jogurtem. Dochuťte octem, solí a pepřem. Ideálně nechejte také pár hodin rozležet v lednici.