Křupavé kuřecí křídla s chilli

Kategorie:

Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny pro 4 osoby:

  • 24 velkých kuřecích křídel

Marináda

  • 0.5 lžičky koření Chilli mleté Avokádo
  • 2 lžíce medu
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 2 lžíce omáčky worcester
  • 1 šálek kečupu
  • 0.5 lžičky chilli pasty

Způsob přípravy

Všechny ingredience pro přípravu marinády důkladně promícháme. Omytá a očištěná křídla nařízneme na záhybech a marinujeme asi 4-6 hodin. Takto připravená křídla grilujeme na rozehřátém grilu 20 minut nebo pečeme asi 30 minut při teplotě 160 °C.