POMAZÁNKA ZE SUŠENÝCH RAJČAT

Kategorie:

Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Bez vaření

Suroviny

  • 2 lžíce Bazalka Avokádo
  • Česnek sušený Avokádo
  • 50 gramů zakysané smetany
  • 10 kusů černých oliv
  • sůl a pepř
  • 4 ks Šušená rajčata v oleji s bylinkami
  • 250 gramů pomazánkového másla

Způsob přípravy

Olivy nakrájíme nadrobno nebo na půlkolečka. Rajčata na menší kousky. Všechny suroviny promícháme a dochutíme solí, pepřem, bazalkou a česnekem. S tím to nepřehánějte, protože by jeho chuť mohla přehlušit všechny ostatní. Pomazánku podávejte vychlazenou, ozdobenou snítkou bazalky.