GRILOVANÝ ŠPIZ S KUŘECÍM MASEM A ANANASEM

Kategorie:

Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • Marináda Orientální se zázvorem Avokádo
  • 600 gramů kuřecích prsou
  • červená cibule
  • polovina ananasu

Způsob přípravy

Maso nakrájejte na kostky, ananas oloupejte a nakrájejte na stejně velké kostky jako maso. Cibuli na čtvrtky. Všechno dejte do velké misky a zalijte marinádou. Promíchejte, aby byly všechny suroviny obalené. Přiklopte víkem a nechejte v lednici marinovat minimálně dvě hodiny, ale ideálně přes noc.

 

Na jehlu napichujte střídavě marinované maso, ananas, plátky cibule a takto střídejte dokud máte jehly a suroviny. Opečte na grilu a podávejte s oblíbenou přílohou.