Bylinkové kuřecí řízky

Kategorie:

Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 lžička koření Bazalka Avokádo
  • 1 lžička koření Pepř černý mletý Avokádo
  • 1 lžička koření Petrželová nať Avokádo
  • 1 lžička směsi Kuře gril Avokádo
  • 1 lžička Bylinková sůl Avokádo
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 4 kuřecí prsa
  • 2 plátky toastového chleba
  • 2 lžíce octu
  • 2 najemno nakrájené červené cibule
  • 1 lžička čerstvé nebo sušené maty
  • 1 lžička estragonu

Způsob přípravy

Chléb nakrajíme na kostky a smícháme spolu s cibulí, kořením, olejem, octem a citronovou štávou.

Maso omyjeme, osušíme, jemně rozklepeme a dochutíme kořenícím přípravkem Kuře gril.

Maso grilujeme cca 5 minut po každé straně a podáváme s přípravenou pastou a salátem.